יום ראשון, 31 באוגוסט 2008

לא רק הנהלת חשבונות: בטטות אפויות בטחינה וסילאן

מה אומר? מנה חבל על הזמן.... ;-)

מצרכים: שתיים שלוש בטטות, טחינה גולמית, סילאן, פלפל שחור גרוס ומלח גס.
1. קולפים את הבטטות וחוצים אותם לרבעים (לאורכם...).
2. אופים את הרבעים בתנור עד להשחמה.
3. מסדרים עלצלחת, ומוזגים שלוש כפות של טחינה גולמית + כף של סילאן.
4. זורים פלפל שחור גרוס ומלח גס.

בתאבון :-)

ואם אהבתם את הבטטות, בטוח שתאהבו גם את תוכנת הנהלת החשבונות של פלקס (וזה בתנאי שאתם עצמאיים או בעלי עסקים או לפחות עם סקרנות טבעית למספרים, מע"מ, מקדמות מס הכנסה ושאר ירקות....).

ואם זה כך, בקרו אותנו כאן: הנהלת חשבונות (לעסקים קטנים ובינוניים, וגם לחברות בע"מ שרוצות להפיק חשבוניות מס וקבלות).
ואולי גם תשתמשו במדריכים לעסק עצמאי או בפורום לראיית חשבון.


חשבוניות